keskiviikko 12. elokuuta 2015

Nizzaan vanhenemaan!Bonjour!

Tämä on ajastettu postaus, sillä olen jo toivon mukaan laskeutunut Nizzan auringon alle. Suunnitelmissa on viisi päivää aurinkoa, viiniä, rantaa, totaalirentoutumista ja tietysti päiväretki Monacoon. Yleensä tykkään suunnitella ulkomaanmatkat melko tarkasti etukäteen, mutta tällä kertaa mennään löysin rantein nauttimaan elämästä. Irlannin reissu oli sen verran aktiivista sinkoilua paikasta toiseen, että nyt halutaan ottaa rauhallisemmin.

Varattiin matka pari viikkoa sitten, kun Suomen kesäsäät alkoivat toden teolla ärsyttämään. Nyt kesä näyttää vihdoin saapuneen tännekin, mutta miniloma Etelä-Ranskassa kelpaa kyllä edelleen. Huomenna torstaina mulla on myös syntymäpäivä (24, iiks), joten ajankohta reissulle on oikein kiva. Tai no, elokuu Nizzassa on varmasti tuskaisen kuuma ja turisteja on varmaan riesaksi asti, mutta eiköhän sinne sekaan mahdu pari Suomen kesästä valkoiseksi jäänyttä suomiturrea. Vihdoin pääsen kunnolla ulkoiluttamaan kesävaatteita!

Reissun jälkeen odottaa vielä muutama Irlanti-postaus. Erittäin positiivinen ongelma, kun ei ehdi edellisestä reissusta kirjoittaa kaikkea, kun seuraava jo odottaa.

Au revoir!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti