lauantai 19. huhtikuuta 2014

Matkakertomus: Praha, osa metroasemat

Maanpäällisen Prahan lisäksi maanalainen Praha oli (ainakin omasta mielestäni) mielenkiintoinen. Nimittäin innostuin ottamaan kuvia metrolaitureista, jotka kaikki olivat ilokseni vähän eri tyylisiä. Olisin halunnut matkustaa metrolla ja jäädä joka asemalla pois ottamaan kuvia, mutta Mikko ei tästä jostain syystä innostunut... No, sain kuitenkin aika monesta kuvat!

Miksi Helsingin metrolaiturit ovat niin tylsät? Hienoimmat metrolaiturit olen kyllä nähnyt Pietarissa, jossa olimme opiskelukavereiden kanssa ihan opastetulla metroasemakierroksella. Etukäteen vähän epäilytti, että voiko metrolaitureissa riittää katsomista melkein pariksi tunniksi, mutta riittihän niissä. Siellä oli metroasemilla sekä metrolaitureilla upeita taideteoksia ja esimerkiksi kristallikruunuja?? Enpä osaisi kuvitella Kontulan metrolaitureille kristallikruunuja kattoon... Ei varmaan pysyisi viikkoakaan ehjänä Suomessa.





Täytyy jatkaa metroasemabongailua muissakin kaupungeissa. Lontoossa on ainakin joitain ihan kivoja. Katsotaan, miltä Brysselissä näyttää, jos siellä käytämme metroa. Tähän loppuu Praha jutut, ensi viikolla siirrytään Brysseliin. Hyvää pääsiäisen jatkoa!

1 kommentti:

  1. Voit sitten lisätä sellaisen kirjoituksen sun kaaaaaikista seinäkuvista, joita oot ottanu :D Olihan noi metroseinätkin hienoa ;) Seuraavaksi Osloon kuvaamaan <3

    VastaaPoista