tiistai 12. elokuuta 2014

Elefantti Dubaissa


Tarkkasilmäiset saattavat huomata, että blogin nimi ja banneri päivittyivät eilen. En ole enää pariin kuukauteen ollut Nasse i Göteborg, vaan Nasse inte i Göteborg, Nasse i Helsingfors. Päätin kuitenkin jatkaa blogin kirjottamista, joten nimikin täytyi vaihtaa johonkin vähemmän harhaanjohtavaan. Nimessä säilyi vielä ruotsi-viba: Runt om i världen. Blogi on ollut pystyssä kohta yhdeksän kuukautta, ja huomaan kirjoittaneeni pääasiassa matkustamisesta. Kaipa tämä jonkinlainen matkablogi on, vaikka en haluakaan lokeroida itseäni liikaa. Jos haluan kirjoittaa nallesta ruumisarkussa tai oudosta instagramista, niin se minulle suotakoon. Iloinen sekamelska jatkukoon.

Tässä tiistaipäivän iloksi kuvia pyyhenorsusta, joka majaili hotellihuoneessamme Dubain lomalla.Ronsu ja minä kannatettiin Alankomaita MM-kisoissa

Mulla on huomenna synttärit. Täytän 23. Ikäkriisi. Pitää tuonne sivupalkkiinkin päivittää uusi ikä. Ei kuitenkaan vielä. Nautin tämän viimeisen päivän vielä täysillä 22-vuotiaana olosta. Kirjastossa. Jee.

2 kommenttia:

  1. Ah mikä kuva hotellin partsilta, ihana maisema! Ja nimi muuttuu, hui, mutta ihan hyvä muutos :) Onhan Göteborgin vaihto nyt jo sullakin hieman menneisyydessä. Tulipa kamala ikävä sinne kun rupesi ajattelemaan. Me ei päästykään kesäreissulle :/ Toivottavasti sitten mahdollisimman pian tai ehkä vaikka ensi kesänä. Älähän sinä siellä ikäkriiseile, tää täyttäis tammikuussa 26!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tulee välillä kauhea ikävä kun miettii kaikkia eri paikkoja jne. Ite yritän päästä käymään siellä vielä tän vuoden puolella, toivottavasti tekin pääsette pian!:) Haha, Mikkokin täyttää syyskuun alussa 26 niin se vähän helpottaa omia kriisejä ;)

      Poista