lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vuoden shoppailut

Helmikuun lopulla 2013 jätin hakemukseni vaihto-opiskelijaksi Göteborgiin. Samoihin aikoihin mielessä alkoi kypsyä myös päätös joulun vietosta Australiassa. Tulevat reissut tarkoittivat, että jonkinlaisiin säästötoimenpiteisiin oli ryhdyttävä. Varsinaiseen ostoslakkoon en ruvennut, mutta pyrin ostamaan mahdollisimman vähän. Parhaiten ostovimma pysyy kurissa siten, että pysyy poissa kaupoista - helppoa! Mikään himoshoppailija en ole koskaan ollut, mutta katsotaanpas, miten onnistuin. Tässä kaikki maaliskuun 2013 ja helmikuun 2014 välillä ostamani vaatteet. Muutamia juttuja olen saanut myös lahjaksi, esimerkiksi ne uggit Mikolta, koruja anopilta ja laukun isältä, mutta niitä en tähän listaa.

Bikinit
Kauluspaita ja farkut
Laukku
Aurinkolasit ja mekko
Paita
Paita
Kengät
Toppatakki (huivi, kengät, hanskat ja laukku lahjoja)
Reppu
Pingviinipaita
Koko vuoden tärkein ostos
Tuloksena 14 tuotetta! En nyt tiedä onko tuo vähän vai paljon, mutta ainakin muistin kaiken ostamani. Näitä kun katselee, niin oikeastaan ainoat "pakolliset" ostokset ovat olleet toppatakki, aurinkolasit ja reppu. Eli vieläkin vähemmällä olisi voinut pärjätä, mutta toisaalta kyllä sitä välillä pitää tytön palkita itseään. :) Aurinkolasit onnistuin jo hajottamaan Australiassa (kuuden eurot arskat eivät pysyneet menossa mukana), joten kesäksi pitää hankkia uudet.
 
Ehkä tämä haaste voidaan katsoa onnistuneeksi, kun Australiassa on käyty ja täällä Ruotsissakin on vielä toistaiseksi varaa syödä muutakin kuin näkkileipää. Great success! Täälläkin olen toistaiseksi vältellyt kaupoilla pyörimistä - onpahan rahaa ostella pian kaikkia ihania kevätvaatteita.

1 kommentti:

  1. Sitten voidaan yhdessä shoppailla kaikkee :) Ehkä voin vähäsen lahjoa sua <3

    VastaaPoista