perjantai 5. kesäkuuta 2015

Toivelista

Haaveita ja toiveita. Haluan...

1. Saada viisi yhden puhtaan leuanvedon. Aloimme seurustelemaan Mikon kanssa joulukuussa 2010 ja sovimme, että syksyyn mennessä mä jaksan tehdä viisi leuanvetoa. Kesäkuu 2015, enkä vieläkään saa yhtään...

2. Matkustaa kaikissa maailman maissa. Tai ainakin melkein. Tai edes osassa. Kun aloin tekemään tätä listaa, kaikki kohdat käsittelivät aluksi matkustamista. Haluan nähdä Suuren Valliriutan, haluan road-tripata USA:n halki, haluan käydä Uudessa-Seelannissa, Barcelonassa, Roomassa, Pariisissa, New Yorkissa, Las Vegasissa, Japanissa, Etelä-Afrikassa, Egyptissä, Brasiliassa, Argentiinassa, Meksikossa... Lista jatkuu ja jatkuu, joten tiivistän sen tähän yhteen kohtaan: haluan matkustaa.

3. Omistaa isona asunnon Töölöstä.

4. Omistaa joskus vielä koiran!


5. Olla VTM. Tavoiteaika on 2016, mutta ei sitä ikinä tiedä. Vitsi vitsi äiti, totta kai valmistun tavoiteajassa!

6. Oppia tykkäämään punaviinistä.

7. Mennä lentokentälle ja ostaa spontaanisti liput jonnekin. (Not gonna happen, tykkään suunnittelusta ja listoista liikaa).

8. Oppia puhumaan kunnolla ruotsia ja espanjaa.

9. Oppia nauttimaan pitkistä lenkeistä. Tai lenkeistä ylipäänsä...

10. Oppia tekemään ranskanletin.

2 kommenttia:

  1. Punaviinistä ei vain voi tykätä. Ei vaan voi. Eikä kyllä valkoviinistäkään. Tai mistään viineistä. Oikeastaan juurikaan mistään alkoholijuomista siideriä lukuun ottamatta. Ja kahvi, mainitsinhan jo kahvin? Siis eieiei. 33-v ja olen luovuttanut, että koskaan tykkäisin mistään näistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, mulla on ollut samoja ongelmia näitten "aikuisten juomien" kanssa. :D Valkoviinistä aloin kunnolla tykkäämään oikeastaan puolitoista vuotta sitten vaihdon aikana (harjoitus tekee mestarin...). Kahvista en vieläkään kamalasti tykkää, mutta pari kuukautta sitten aloin juomaan sitä töissä. Tosin identiteettiini ei vieläkään sovi, että olisin kahvinjuoja. Ja se punaviini... yöks!

      Poista