sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Vuoden parhaat shoppailut

Maksimekko
Vuosi sitten kirjoitin tämän postauksen siitä, mitä kaikkea tuli oikein ostettua vuoden aikana. 2013 oli säästämisen vuosi, sillä tiedossa oli sekä Australian matka että viiden kuukauden opiskelijavaihto. Vaatteita tuli siis ostettua melko maltillisesti (joskin paljon vähemmälläkin olisi pärjännyt). Viime vuonna hölläsinkin sitten taas kukkaron nyörejä sen verran, että tuollaisen koonnin tekeminen veisi jo vähän enemmän aikaa. Päätinkin siis listata vuoden 2014 parhaat ostokset. Mä oon sellainen, että käytän niitä samoja lempparivaatteita päivästä toiseen ja muut vaatteet jää sitten taas vähemmälle käytölle. Täytyy ottaa kesäksi projekti, että käytän kaikkia huomiotta jääneitä vaatteita ainakin kerran!

Tunika
Villatakki, pipo ja t-paita
Farkut ja nilkkurit
Nuo farkut ja nilkkurit on ehdottomasti vuoden käytetyimmät vaatteet. Ja nuo DinSkon nilkkurit ovat niin hyvät jalkaan, että ostin samanlaiset ruskean värisenä ja paksummalla pohjalla syksy/talvikäyttöön. Säilytän nilkkureita työpaikalla, sillä ne ovat täydelliset toimistokengät. Jaksaa pyyhkiä menemään kahdeksan tuntia (okei okei, istumatyössä jalat ei joudu ihan kauhealle koetukselle) ja tuo vähän ryhtiä olemukseen. Ja toimiston nuorimpana yritän ehkä hakea vähän ekstra-uskottavuutta korkojen tuomalla melkein 185 sentin pituudella. ;)

Mekko
Okei, tätä Mangosta väkisin kotiin kiikutettua mekkoa olen käyttänyt tasan kerran Montenegrossa. Näin tuon pääsiäisenä Brysselissä shoppaillessamme ja se oli yksinkertaisesti pakko saada. Perustelin itselleni ja Mikolle, että tuo on sopiva mekko esimerkiksi hääjuhliin. Silloin ei ollut tosin tiedossa yhtiäkään häitä, mutta jesjesjes yhdet häät tuli kuin tulikin tälle kesälle. Eli vähän reilu kuukauden päästä pääsen vetämään tuon päälleni toista kertaa. Tästähän tulee myöhemmin tietenkin ongelma, kun en varmaan ihan jokaisiin juhliin haluaisi laittaa samaa mekkoa, mutta sitten ei raaski ostaa uutta, kun kaapissa on tuollainen.

Converset - synttärilahja äidiltä - ei niin valkoiset enää. Onko conversen puhdistusvinkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti