lauantai 6. kesäkuuta 2015

Eräs tavallinen tiistai

7:00 Herään vapaapäivään. Parasta on se, kun unirytmi on kunnossa eikä ole tarvetta torkuttaa vapaapäivänä yhteentoista asti.

Syön aamiaista ja katson pari jaksoa Gossip Girlia Netflixistä. Tutustui GG:n vasta viime viikolla, mutta koukussa ollaan totta kai.

11:00 Satsilla alkaa Bootylicious-tunti. Pakarat kesäkuntoon!

12:30 Pikaisen laittautumisen ja eväiden hakemisen jälkeen raahaudun kirjastolle jo toisena päivänä putkeen. Hyvä minä! Vielä tää mun gradunteko ei ole niin tehokasta kun voisi olla, vaan aika iso osa ajasta menee netissä haahuiluun. Mutta en vielä stressaa, edistystä kuitenkin tapahtuu koko ajan!


17:30 Näen hyvän ystävän pitkästä aikaa ja mennään vaihtamaan kuulumisia muutamaksi tunniksi smoothieiden äärelle. Parasta!

20:30 Kotona vähän iltapalaa ja Netflixistä How I Met Your Mother. Joo, ollaan aloitettu Mikon kanssa uusinta kierros.

21:30 Sänkyyn, luen meille ääneen muutaman sivun Taru Sormusten Herrasta, kunnes ääni alkaa sammaltaa ja nukahdan kirja kädessä vähän kympin jälkeen. 


PS: Tällaiset päivä-postaukset tulee aina kirjoitettua vapaista tai semivapaista päivistä. Muuten homma näyttäisi omalla kohdalla huomattavan usein tältä: Herää, töihin, Netflix, syö, nuku. :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti