torstai 13. marraskuuta 2014

Jag har saknat dig, Göteborg!

Täällä kirjoittelee innosta pihisevä tyttö, huomisaamuna heitän nimittäin repun selkääni ja suuntaan nokkani kohti Helsinki-Vantaata. Vaikka lentomatka ei päätykään uuteen ihmeelliseen kohteeseen tai lämpimille palmurannoille, niin en silti voisi olla enempää innoissani tästä matkasta. Kohde on nimittäin yksi lempparikaupunkejani koko maailmassa - kaunis, rakas, ihana Göteborg.

Palasin vaihdosta Suomeen viisi kuukautta ja yksi viikko sitten. En osaa kuvitella, miltä tuntuu kävellä ihan kohta tuttuja katuja - ja mikä vielä parempaa - nähdä tuttuja, ihania naamoja! Mikä hauskinta, majoitun kaverini luona samalla asuinalueella ja samanlaisessa opiskelija-asunnossa kuin itse keväällä asuin.

En ehdi Göteborgissa olemaan paria päivää enempää, ja varmasti aika loppu ihan kesken. Tämän päivän riemun fiilikset saattavat olla sunnuntaina taas melkoisen haikeat. Olen kuitenkin supertyytyväinen, että silloin alkusyksystä sovin tämän reissun, helposti tällaiset jää vain puheeksi.

Göteborgissa pitäisi olla vähän parempi sääkin kuin Helsingissä. Vaikka väliäkö tuolla - satakoot vaikka traktoreita, mua ei haittaa! Saa nähdä, sujuuko ruotsi enää ollenkaan. Ehkä just ja just onnistun tilaamaan kanelbullen ja latte machiatton ruotsiksi. Vi ses!

Kuvituksena muutama kuva ensimmäisiltä päiviltäni Göteborgissa.
2 kommenttia: