maanantai 20. lokakuuta 2014

Vähiten tykätyt instakuvat

Eilen listasin kolme eniten tykkäyksiä saanutta instakuvaani ja tänään on vuorossa listan häntäpää. Tittidii, surkeimmmin menestyneet instakuvani viimeisen viiden kuukauden ajalta!

3. Hej då Göteborg!

Kolmanneksi vähiten tykkäyksiä on saanut tämä näpäys Göteborgin rautatieasemalta. Tuolloin olin juuri vasta liittynyt Instagramiin, joten ehkä vähäiset tykkäykset menevät sen piikkiin, että seuraajiakin taisi tuolloin olla se kymmenen kappaletta. En ainakaan suostu myöntämään, että kuvassa olisi jotain vikaa. ;) Kuva on otettu viimeisinä hetkinäni Göteborgissa - raahasin jäätävän painavaa laukkua ratikasta rautatieasemalle tippa linssissä. Edellinen päivä, jolloin oli vietetty mun läksiäisiä, oli satanut kaatamalla koko päivän. Lähtöpäivänä sää oli tietysti täydellinen. Käynnissä oli West Pride-viikko ja lähteminen puristi rintaa. Harmittaa vieläkin, etten liittynyt Instagramiin heti vaihdoin alussa, Göteborgista olisi saanut niin miljoonasti kauniita kuvia!


2. Läkähtyvä Huggsy

Siis mitä! Huggsy-parka on saanut vain kuusi tykkäystä. Voi Huggsya. Kuva on otettu kesän helleaallon aikaan ja poloinen pingviini meinasi paistua meidän kämpässä. Samana päivänä minä ja Mikko lähdettiin mökkeilemään saareen ja jätettiin Huggsy julmasti kaupunkiin.


1. Valmistautumista läksiäisiin

Vähiten tykkäyksiä on saanut kuva ostoksistani Göteborgin läksiäisiä varten. Ihan ansaittu voitto tässä sarjassa, eihän tuo kovin kummonen kuva ole. :D Kuvatekstinä on: "Bought some essentials for the last few days in Sweden. Tissues and waterproof mascara. Ready for goodbyes now." Ei tullu myötätuntoa kuin neljän tykkäyksen verran, kiitti kamut! No ainakin ripsiväri oli erittäin hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti