sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tykätyimmät Instagram kuvat

Nyt täytyy kyllä vähän päivitellä, että miten päivät menevätkin taas niin nopeasti! Viime päivityksen jälkeen olen muun muassa päättänyt graduaiheen ja skidisti innostunutkin siitä, ollut töissä ja toki myös afterworkeilla, käynyt katsomassa Svenskateaterissa Mamma Mian (oli hyvä ja ymmärsinkin kaiken!) ja Vadelmavenepakolaisen, haravoinut vanhempien pihaa melkein kolme tuntia (seuraavana aamuna oli taas uudet lehdet tipahtaneet ja tärvelleet työn tuloksen) ja ostanut uudet nilkkurit (samanlaiset kuin jo omistan, ne on niin hyvät jalkaan! Eri väriset toki). Parin päivän päästä onkin sitten lähtö Sloveniaan, jee!

Meikäläinen on nyt ollut Instagramin ihmeellisessä maailmassa viiden kuukauden ajan, ja täytyy myöntää, että koukussa ollaan. Instaa tuntuu luonnolliselta päivittää useammin kuin Facebookia ja tuntemattomien ihmisten matkakuvia on ihanaa selailla. Mielenkiinnosta katsoin, että mitkä omista kuvistani ovat saaneet eniten tykkäyksiä: kaikki liittyvät tavalla tai toisella matkustamiseen.

3. Tanssivan tytöt patsas Montenegrossa

Omastakin mielestäni yksi kauneimpia instakuviani. Patsaasta olen kirjoitellut täällä.


2. Laituriravintolassa Montenegrossa

Juhlittiin meidän 3,5 vuoden taivalta melko mukavissa puitteissa ravintolassa, jossa osa pöydistä oli aseteltu pitkälle laiturille. Meri, auringonlasku, ympäröivät vuoret ja live-musiikki, ei huono! Meidän romanttisesta illallisesta voi lukea lisää täältä.

 
1. Synttärilahjaksi Slovenian matka

Kaikista eniten tykkäyksiä on kerännyt kuva, jossa poseeraan Mikolta saadun synttärilahjan kanssa: matka Ljubljanaan lokakuulle! Kyllä tästä pitääkin tykätä. 


Seuraavat instakuvat tuleekin sitten Sloveniasta. Voisin tasa-arvon nimissä tehdä seuravaavaksi tällaisen samanlaisen katsauksen myös vähiten tykättyihin kuviini. Ettei niille tule paha mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti