torstai 28. toukokuuta 2015

Tyttöjen reissuOlin vappuna pitkästä aikaa reissussa tyttöporukalla. Mikko on toiminut neljän vuoden ajan mun pääasiallisena reissukumppanina ja meidän jokainen matka on ollut ihan tosi onnistunut. Ollaan aika samanlaisia reissaajia ja tykätään tehdä samanlaisia juttuja. Mutta täytyy sanoa, että olipa myös ihan sairaan kiva tehdä parhaimpien tyttökavereiden kanssa Saksan reissu! Tästä on ihan pakko tehdä perinne.

- Nürnberg on tosi nätti kaupunki, mutta noin tunnin junamatkan päässä sijaitseva Bamberg ("German Venice") on vielä kauniimpi ja tunnelmallisempi.

- Älä kysy espanjalaisessa ravintolassa, onko heidän sangriansa tehty valko- vai punaviiiniin. Kuulemma sangria on aina tehty punaviiiniin...

- Saksalaisten pitäisi olla tunnettuja tehokkuudestaan, mutta junat eivät kyllä olleet kertaakaan ajoissa.

- Edullinen kosmetiikka ja ruoka tekivät meidät hyvin onnelliseksi. Samoin kahden euron viinipullot.

- Paikasta saa aivan eri tavalla irti, jos kaupungissa on paikallisia, tai edes semipaikallisia tuttuja.

- Valvottiin ensimmäisenä päivänä sellainen 27 tuntia putkeen, koska oli vaan niin kivaa.

- Nukkumaan könyttiin siinä puoli kuuden aikaan aamulla, mutta ei siltikään saatu tietää, monelta saksalaisella klubilla tulee pilkku. Haaste jätetty ensi kertaan.

- Ysäribileet on parhaat bileet. Tanssittiin monta tuntia eikä maltettu lähteä, koska ikinä ei tiennyt, mikä huikea biisi seuraavaksi tuleekaan. Bäkkäreitä, Britneya, Spaissareita? Kuultiinpa myös Darudea ja Bomfunk Mc'ssiä, wuhuu!

- Ainoa oikea tapa viettää krapulaa on kääriytyä kahden parhaan kaverin kanssa samaan sänkyyn. Juoruta tuntikausia, ottaa yhdessä päikkäreitä ja nauraa edellisen illan ripsivärit yöpaidalle.

- Karaoke uppoaa myös britteihin, unkarilaisiin sekä saksalaisiin. Mutta kyllä suomalaiset vie silti siinä lajissa.

- Ulkomaalaisille kannattaa viedä tuliaiseksi salmiakkia/salmaria, koska se on hauskaa. Mutta vie myös Fazerin sinistä hyvitykseksi.
Piti varautua, kun kaupat oli hei yhden päivän kiinni...

Pikkulapsi pomppi ympäri tota suihkulähdettä ja lopulta tipahti sinne. Lapsi kirkui ja koko terassillinen ihmisiä, pojan vanhemmat mukaan lukien, nauroi. Ai että.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti