tiistai 19. toukokuuta 2015

Epätäydellistä

Sanotaan, että somessa ihmiset jakavat vain positiviisia asioita ja antavat elämästään täydellisen kuvan. Ilmiö näkyy varmasti myös omassa instassa, facessa ja blogissa. Toisaalta itse en ole joka päivä julkaiseva some-maisteri, joten suurin osa arjesta jää muutenkin pois ihmeellisestä interwebistä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että aina ei mene ihan putkeen kellään. Ja se on ihan fine.

1. Edellisen postauksen kirjoittaminen taisi tuoda huonoa onnea, sillä sunnuntaina iski elämäni kamalin oksennustauti. Melkein vuoro kausi meni pönttöä tasaiseen tahtiin halaillen, nyt alkaa vähän helpottaa jo. Kevät on vihdoin täällä ja mä vietän kolmatta päivää putkeen sisätiloissa. Avot!

2. Kolme ja puoli viikkoa sitten kirjoitin rinta rottingilla, että olen vihdoin ja viimein aloittanut graduni. Kirjoitin myös: "Nyt pyrin siihen, ettei enää tule pitkiä taukoja gradusta." No, arvatkaa vaan... Ehkä huomenna taas?

3. Liikuntaa ei ole tullut harrastettua nimeksikään pariin viikkoon.

4. Purin kynteni lyhyiksi viime lentomatkoilla, kun pelotti. En ole saanut vieläkään kasvatettua niitä takaisin.

5. Viime kampaaja käynnistä tulee ensi viikolla 6 kuukautta. Oon maailman saamattomin tällaisissa arjen pienissä jutuissa. Ainiin ja uusi verokorttikin on pitänyt tilata ties kuinka kauan...


Nää on näitä! Ei haittaa, eteenpäin vaan.

1 kommentti:

  1. Ahahhah sounds good!! :D Onneksi vatsatauti lähti tosin jo muille teille..

    VastaaPoista