lauantai 10. tammikuuta 2015

Joululahjoja

Hyvän ruoan, rentoilun ja yhdessäolon lisäksi joulusta jäi tietenkin käteen myös kivoja lahjoja. Itse annoin tänä vuonna esimerkiksi äidille hierontalahjakortin, veljenpojalle Star Wars-sukkia ja Batman hammasharjan ja Mikolle Flyboard-elämyksen. Itsekin sain ihan nappilahjoja, joten ilmeisesti tuli oltua kilttinä vuonna 2014.

Madventures: Uusi kansainvälisen seikkailijan opas. Veljeltä saatu Madventures-opas on ollut jo kovassa selailussa ja matkoja on suunniteltu ajatuksen tasolla. Opuksen esittelemistä maista kiinnostaa erityisesti Thaimaa, Japani ja Uusi-Seelanti.

Laukku. Uusiin laukkuihin ei tule opiskelijana hirveästi sijoitettua, joten oli ihan huippua saada Mikolta tällainen ihana pikkulaukku lahjaksi!

Survival Pack. Äiti oli koonnut meille pienen selviytymispakkauksen alkavaan vuoteen. Säkistä löytyi mm. hammastahnaa, deodoranttia, tiskiainetta, shampoota, rättejä, huulirasvaa ja topsipuikkoja. Kyllä näillä opiskelija taas pärjää hetken!

Korvakorut. Korut kuuluvat myös niihin tuotteisiin, joita en itse osta oikeastaan koskaan. Pari vuotta olen käyttänyt melkein yksinomaan Mikon vanhemmilta saatuja korviksia ja nyt sain samasta osoitteesta toiset korut - voi vähän vaihdella.

Hajuvesi. Isältä sain lahjaksi Yves Rocherin hajuveden ja tuoksu meni aivan nappiin. Ihana saada lahjaksi tällaisia luksusjuttuja, mitä ei itse raaskisi ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti