maanantai 5. tammikuuta 2015

Uuden vuoden tavoitteita

Luin jostain, että ei pitäisi tehdä uuden vuoden lupauksia, vaan uuden vuoden tavoitteita. Tässä pari omaa tavoitettani vuodelle 2015.

- Varaan lentoliput New Yorkiin. On aika toteuttaa yksi pitkäaikaisimmista matkustushaaveistani. Halpoja lentoja on jo tsekkailtu, yleinen sniiduilu aloitettu ja kolikkopossun sisältö kartoitettu (39 euroa ja 30 senttiä).
- Saan graduni loppusuoralle. Loppusuora on tarkoituksella hieman epämääräinen tavoite, mutta 2015 tulee olemaan iso G:lle omistettu vuosi. Tutkimussuunnitelma on tehty, parin viikon sisällä pitäisi ottaa seuraavia askeleita eteenpäin.
- Luen ainakin 10 romaania. Edellinen kohta saattaa vaikeuttaa tämän tavoitteen saavuttamista. Tällä hetkellä menossa romaani numero 1, Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein.
- Liikun enemmän. Sama lupaus kuin varmaan puolella Suomen kansasta, mutta tulee tarpeeseen täälläkin. Tähän lupaukseen otin pienen varaslähdön, kun aktivoin salijäsenyyteni uudelleen joulukuun alussa pitkän tauon jälkeen.

Saa nähdä kuinka käy.

PS: Viime vuoden uuden vuoden lupaukseni oli istua vähemmän. Vuosi alkoi 30 tunnin istumisella kun matkustimme Australiasta Suomeen, eikä loppuvuosi kulunut sekään kovin aktiivisesti. Hups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti