sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Bucketlist - osa 1

Kaikilla on varmaan jonkin näköinen käsitys omasta bucketlististaan - mitä tässä elämässä oikein haluaa tehdä, nähdä ja kokea. Tässä kymmenen kohtaa omalta matkailun bucketlistiltäni, joista osan olen jo päässyt toteuttamaankin. Tämä on bucketlistin ensimmäinen osa. Lienee sanomattakin selvää, että osia on enemmänkin ja niitä tulee koko ajan lisää. Haaveiden ei koskaan kuulukkaan loppua.

MATKAILUN BUCKETLIST

1. Kuhertelu Mikon kanssa Pariisissa. Olen käynyt Pariisissa kahdesti ala- ja yläasteikäisenä, mutta kyllähän rakkauden pääkaupunkiin on päästävä oman kullan kainalossa!

2. Santorinin kuuluisan auringonlaskun näkeminen.

3. Vaihto-opiskelu. Check ja iso sydän Göteborgille!


4. Harry Potter teemapuisto Floridassa. Voi kyllä. Kun on kasvanut Harry Potter-kirjojen kanssa, niin onhan se vaan ihan pakko päästä teemapuistoon. Tästä unelmoin jo ennen kuin koko puistoa oli olemassakaan.

5. Malediivien näkeminen ennen kuin ne uppoaa. ;(

6. Kiinalaisen ruoan syöminen Kiinassa. Kinkki on hyvää missä päin maailmaa tahansa, mutta Kiinassa - nam!

Ankkkakeittoa Pekingissä
7. Uuden vuoden ilotulituksen näkeminen Sydneyssä. Oli kyllä ihmeellinen kokemus.

8. Saarihyppely Thaimaassa.

9. Alankomaiden tulppaanipeltojen näkeminen keväällä. 

10. Maailman korkeimmassa rakennuksessa käyminen. Olen käynyt Dubain Burj Khalifassa, joka on tällä hetkellä maailman korkein rakennus. Mulla on tosin sellanen tunne, ettei mene montaakaan vuotta, että joku rikkoo tämän ennätyksen uudella tornilla.

2 kommenttia: