keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Nalle ruumisarkussa

Oltuani muutaman viikon vaihdossa lähetin Mikolle ystävänpäiväksi nalletervehdyksen nalleviesti.fi-sivuston kautta. Helmikuussa pikkuinen nalle oli hyvä tapa ilahduttaa miekkosta, mutta äsken pölyjä pyyhkiessäni huomasin nallukan näyttävän vähän ankealta kirjahyllyssämme. Kenelle muulle tulee alla olevista kuvista mieleen ruumisarkku, vieläpä avoin sellainen? Nalle niin kovin vakavana, yksi ainoa ruusu vieressä ja sitten vielä tuo kortti - eikö vainajastakin ole yleensä aina kuva hautajaisissa? Kortin sisältäkin löytyy rakkaudentunnustus, joka sopii yhtä hyvin elävälle kuin kuolleellekin.. Hrr, nallukka-parka. Pölyjen pyyhkimisen jälkeen nostin arkun hyllyn seinää vasten pystyyn, jotta nalle näyttäisi vähän eloisammalta.



Eilen päästiin Dubaista kotiin 17 tunnin matkustamisen jälkeen ja nukuinkin viime yönä aika mojovat 14 tuntia. Dubaista lisää myöhemmin - sanon vain sen, että kuuluu ehdottomasti niihin paikkoihin, joissa kannattaa vierailla edes kerran elämässään. Nyt on reissut reissattu taas vähäksi aikaa. Tai no menenhän mä Turkuun viikonloppuna. Varför Paris - vi har ju Åbo!

Dubain reissu jäi ihanan söpön matkalaukkuni (kuvassa vasemmalla) viimeiseksi. Laukku on ostettu vuonna 2009 Kiinasta ja se maksoi vaivaiset 30 euroa. Sanomattakin lienee selvää, että lukioikäinen Nasu teki valinnan yksinomaan ulkonäön, ei laadun perusteella. Ihme, että se kesti edes tämän viisi vuotta. Siitä on jo aikaisemmin hajonnut yksi jalka (kuka niitä tarvitsee, kunhan pyörät toimivat) sekä lukko (numerolukon korvasin jykevällä munalukolla). Tällä kertaa Helsinki-Vantaan matkalaukkuhihnalle saapui kuitenkin vammautunut ressukka, josta oli hajonnut sivulla oleva kantokahva kokonaan. Taitaa olla aika vaihtaa johonkin kestävämpään malliin, ennen kuin laukusta hajoaa vetoketju jossain keskellä kaupunkia. Siinä hyvä synttärilahjatoive elokuulle! :) Vinkki viitonen muuten matkalaukun ostajille: älkää hankkiko mustaa perus Samsonitea. Vanhemmillani on sellainen ja odottaessamme matkatavaroitamme Dubaissa isä otti hihnalta kaksi kertaa joidenkin toisten tismalleen samanlaiset laukut. Jos olisi ollut huolimattomampi, niin olisi lähtenyt väärät tavarat mukaan. Sen sijaan Lufthansan katalogeissa mainostettiin matkalaukkua, jossa on iso pingviinin kuva. Sellainen kelpaisi mulle, kiitos!

Kuva vuoden takaa - Bulgariaan lähdössä

2 kommenttia:

  1. Mahtava toi nalle!! :DD Todellakin ihan ruumisarkussa ja kuva ja kaikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep - hyvä ettei poikaystävä tulkinnut romanttista viestiäni tappouhkauksena!:D

      Poista