lauantai 1. helmikuuta 2014

Koti

Olen ollut täällä nyt kaksi viikkoa, aika menee hurjaa vauhtia. Melkein tulee paniikki, että aika loppuu kesken. Toisaalta parempi näin, kuin että aika matelisi ja toivoisin jo kotiin paluuta. Eiköhän se koti-ikäväkin jossain vaiheessa yllätä! Tänään täällä on satanut ensimmäistä kertaa ja sateisiin on ilmeisesti parempi tottua.Tuulen takia täällä ei kuulemma ole sateenvarjoista hirveästi hyötyä. No, onneksi huomisesta alkaen seuraavat neljä päivää ovat taas ennustusten mukaan aurinkoisia. Täällä on luvattu koko ensi viikko plussaa, joko se kevät alkaa?

Huomenna on innolla odottamani "speedfika" ja tiistaina menemme "afterworkeille" muutamien vaihtarien kanssa. Afterwork tarkoittaa täällä sitä, että ostaessasi yhden juoman (olut/viini/siideri) saat kaupan päälle syödä buffetista. Ottaen huomioon ruuan hinnan täällä (siis aikalailla sama kuin Suomessa), niin tämä on opiskelijoille todella hyvä diili. Erityisen innoissaan tästä ovat tietenkin vaihtarit halvemman hintatason maista. Jenkkityttö kuvailikin afterworkia näin: "God's gift to Gothenburg!" :D Tämä päivä menee taas lukiessa, mutta koska taukoja täytyy pitää, niin tulin kirjoittamaan tänne täysin vaihtoon liittymättömän postauksen.

Joskus marraskuussa Mikko huomasi, että meidän kamera on täynnä kuvia meidän kodista. Kysyttyään minulta asiasta, selitin nolostuneena, että halusin koneelleni kuvia meidän kodista, jotta voin niitä vaihdossa sitten katsella. Jos vaikka unohtuu, miltä siellä näyttää... Nössö-Nasu. No, kaikki oikeat bloggaajat (itse olen leikkibloggaaja) tekevät koti- ja sisustuspostauksia, niin tässä joitain yksityiskohtia meidän kolosta. Muutimme tähän asuntoon viime lokakuussa ja yhdessä olemme asuneet 2012 vapusta asti. Sekä vanha että tämä uusi asunto ovat Taka-Töölössä. Toivottavasti myös seuraava sitten joskus, täällä on hyvä olla. :)


Annoin Mikolle 2011 syntymäpäivälahjaksi hiirimaton. Teetin tuon muistaakseni Ifolorilla, aikas hieno! Isompi kuva on Berliinistä ja toinen Kroatiasta.

Alemman kuvan koruteline on lahja Mikolta minun 20-vuotis syntymäpäivänäni. Ja itse asiassa telineessä oleva helmikaulakoru on myös Mikolta, taisi olla joululahja samana vuonna. Poikkiksellani on silmää! ;)


Eikö näytäkin sellaiselta Pixar-lampulta?
Meidän suuri säästöprojekti! (Vein nuo pankkiin ennen vaihtoon lähtöä)


Söpö kilpikonnataulu on Kap Verdeltä. Buddhan ostin Kiinan reissulta, koska olin kuullut Buddhapatsaan tuovan hyvää onnea kotiin. Selkeästi on toiminut! Äidin tuoma pullovaate piilottaa nätisti vodkapullon sisäänsä :D Tuon pienen viskipullon Mikko on saanut lahjaksi joskus pienenä, eikä ilmeisesti koskaan aio sitä juoda. Pelkään aina pölyjä pyyhkiessä, että tiputan sen. Huomatkaa myös Vuoden Mies-palkinto, jonka olen Mikolle antanut!

Alemmassa kuvassa näkyy meidän jääkaapin päällys. Onko edes maailman söpöin leipälaatikko? Ihana sydänruukku on kuulunut orkidealle, jonka Mikko osti meille joskus keväällä. Yllättävää kyllä tapettiin se, joten nyt ruukku odottelee seuraavaa uhria. Vasemmalla näkyy myös puolet maailman mahtavimmasta keksinnöstä: suklaafondueruukusta! Tuikku vaan palamaan, Fazerin siniset ruukkuun ja hedelmiä dippaamaan. Nam! Audrey Hepburn taulun tarina on puolestaan seuraava: oltiin äitini ja silloin 3-vuotiaan veljenpoikani kanssa Linnanmäelllä. 3-vuotias halusi mennä narunvetoon ja tadaa - veti sieltä tämän taulun. Pikkumies ei hirveästi Audreysta innostunut, joten minä sain taulun ja hän kokeilla vetämistä uudestaan paremmalla menestyksellä.

Orkidea vielä hengissä joskus kesällä
Huggsy!
Maailman hienoin meikkilaukku


Miehellä kolme tuoksua ja minulla yksi - missä tasa-arvo??
Luonnollinen hima-poseeraus?
Kamerasta löytyi myös tällainen mielenkiintoinen otos... En tunnusta!

2 kommenttia:

  1. Hyvä et sulla on vähän koto-kuvia :) ei pääse unohtumaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vielä toisit tänne Huggsyn, itsesi ja Ben&Jerrysiä... :)

      Poista