lauantai 14. maaliskuuta 2015

Happy place: Berlin


Kaikilla meillä on oma happy place. Ehkä useampikin. Paikka, jossa on ollut vaan sairaan onnellinen. Mulle yksi tällainen paikka on ehdottomasti Berliini. Berliini on huikean ihana kaupunki, mutta toisaalta voisi ihan hyvin olla, että onneni ykköspaikka olisikin ollut vaikka Barcelona, Dublin tai Lontoo. Noitakin kaupunkeja nimittäin mietimme, kun päätimme lähteä Mikon kanssa ensimmäiselle yhteiselle matkalle pääsiäisenä 2011.

Neljä vuotta sitten pääsykoestressin ollessa tapissaan, Mikko kysyi eräänä iltana muutaman kuukauden tuntemisen jälkeen, että lähdettäisiinkö matkalle. Ja niin me aloitettiin meidän pääsiäismatkaperinne ja tutkittiin Berliiniä muutama päivä rakkaudenpunaisten linssien läpi. Ensimmäisen reissun jälkeen ollaan koluttu vielä parikymmentä maata lisää yhdessä, eikä loppua näy.

Viikon päästä mä pääsen palaamaan onnenpaikkaani Berliiniin, tällä kertaa tosin vähän erilaisella agendalla. Mulla on sellainen kutina, että kun pääsee reissuun kymmenien kollegoiden kanssa, niin tästäkin reissusta tulee aika eeppisen ikimuistoinen.

Mikä on teidän happy place?

Onnellinen 19-vuotiasEi kommentteja:

Lähetä kommentti