keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Berlin pics

Reissufiilistelyä
Totesimme, että Henkell Trocken ja nallekarkit ovat oiva yhdistelmä. On ihan parasta tilata pikkoloskumpat lentokoneessa ja kilistellä reissun alkamiselle. Takaisin tullessa taas harvemmin on fiilistä kilistellä yhtään millekään. Onneksi nallekarkit toimivat ilman skumppaakin.


Pakko antaa kehut Alexanderplatszin Holiday Inn hotellille. Tosi hyvä perushotelli näteillä huoneilla. Meidän huoneesta näkyi parkkipaikan lisäksi myös TV-torni. Lisäksi iso plussa siitä, että huoneessa oli vessan peilin lisäksi kaksi isoa peiliä huoneessa. Helpottaa huomattavasti, kun on kaksi naista samassa huoneessa laittautumassa. Aamiainenkin oli niin hyvä, että venyneistä illoista huolimatta kaikki jaksoivat sinne raahautua. Ainoa miinus tuli huonosti toimivista avainkorteista ja siitä, ettei rappukäytävään päässyt aulasta ilman henkilökunnan apua. Hissin odottelu oli vähän turhauttavaa, kun oma huone sijaitsi ensimmäisessä kerroksessa.
Oli kiva nähdä samoja paikkoja, kuin viime reissulla neljä vuotta sitten. Berliini oli edelleen ihanan tunnelmallinen ja paljon jäi näkemättä. Erityisesti museotarjonta on liian iso muutaman päivän reissuille. Täytyy joskus palata tsekkaamaan ainakin Holokaustimuseo, DDR-museo ja Egyptiläinen museo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti