torstai 11. syyskuuta 2014

Denna veckan

Tämä viikko on hujahtanut ohi aivan mahdottomalla vauhdilla. Ehkä se on tämä kunnolla alkanut arki, joka saa päivät vyörymään ohi. Täytyy kuitenkin sanoa, että tavallinen arki maistuu juuri tällä hetkellä aika mahdottoman hyvältä! Vaihto-opiskelu muutti arkea aika tavalla ja koko vuosi on mennyt eräänlaisessa poikkeustilassa. Se poikkeustila oli mieletön ja ihana kokemus, mutta nyt on mukavaa palata vanhoihin tuttuihin rutiineihin. Itselleni parasta arkea on se, kun aikaa riittää opiskelulle, työlle, poikaystävälle, ystäville, muille läheisille sekä liikunnalle ja nukkuakin kerkeää. Ei sitä paljon muuta elämässä tarvitse. Paitsi ehkä pari matkaa silloin tällöin... ;)

Tällä viikolla olen...

- päihittänyt sitkeän flunssan, joka vaivasi lähes kaksi viikkoa. Oli kyllä todella ärsyttävä tauti, kun kesti niin pitkään. Viime viikon huikein saavutus olikin niistää Valintatalon muovikassi täyteen räkäpaperia. Sitä paperia meni oikeasti ihan järkyttävän paljon. Kuusi vessapaperirullaa ja pari nenäliinapakkkausta. Olen aika ylpeä tästä. Mikko tosin auttoi vähän.

- aloittanut työt. Pääsin onnekseni takaisin samoihin töihin, missä olin ennen vaihtoa, enkä voisi olla kiitollisempi! Aluksi vähän jännitti, että miltä töihin paluu maistuu monen kuukauden haahuilun ja pelkän opiskelun jälkeen, mutta turhaan jännitin. Muistin ihan oikein, että mulla on maailman kivoin työ ja kivoimmat työkaverit.

- lainannut George Orwellin 1984-kirjan ruotsiksi. Yliopiston kirjastolla oli vain tuo ruotsinkielinen versio, joten päätin ottaa haasteen vastaan. Tämä on tosiaan ensimmäinen kerta, kun tuon klassikon luen, joten saa nähdä miten käy.

- käynyt hammaslääkärissä. Kokemus oli ihan positiivinen, joten siitä täytyy kirjoittaa. Kukaan ei ikinä kirjoita mukavista hammaslääkärikerroista! Multa löyty yksi reikä, mutta sen paikkaaminen sujui supernopeasti ja kivuttomasti. Mua ei ole ikinä puudutettu, koska pelkään sitä piikkiä enemmän kuin poraamista. Mieluummin otan muutaman minuutin vihlaisut.

- käynyt koulussa. Niin joo, kyllähän mä yliopistollakin välillä käyn. Tai siis kerran viikossa yhdellä luennolla. Rankkaa.

- potenut graduahdistusta. Muutamat kaverit ovat jo aloittaneet gradunsa ja heidän puheensa aiheuttavat pientä tuskastumista allekirjoittaneessakin, vaikkei graduaiheesta ole vielä tietoakaan. Gradu on kyllä sellainen mörkö yliopisto-opiskelijoille. Sitä opetetaan pelkäämään ensimmäisestä päivästä lähtien, monesti vähän turhaankin. Tai toivottavasti turhaan, enhän vielä voi tietää kuinka kammottavaa sen tekeminen oikeasti on.

3 kommenttia:

 1. Olen joko miettinyt tai tehnyt kaikki näitä samoja asioita tällä viikolla! :D Olen edelleen flunssassa (sain just antibiootit keuhkoja varten), ollut yhteyksissä töihin (tosin eri vaikka kiva kuulla et oot tuolla takasin :), miettinyt ruotsinkielisen syventävän kurssin valitsemista, varannut hampilääkäriajan, käynyt koulussa ja kirjoittelut gradusta hopsiin. Haha! Tähän voisi melkein sanoa että ollaan samiksia ;) Äxällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, eikä :D Hyvä viikko siis molemmilla! Tosin toi flunssa on maailman ärsyttävin, onneks ite selvisin ilman antibiootteja. Paranemisia!

   Poista
  2. Ja samixet ehdottomasti äxällä!

   Poista