maanantai 23. kesäkuuta 2014

Midsommar


Juhannus on kiva juhla. Kolme päivää masu jatkuvasti täynnä herkkuruokia, päällä seitinohut valkoviinihuuru, asuna kolitsihousut ja mökkihuppari sekä meikittömät kasvot. Saunomista, kalastamista (tai minun tapauksessani kalastamisen katselua), myöhään nukkumista, lukemista ja rentoilua. Uimaan en uskaltautunut vieläkään. Olin porukan ainoa, joka jäi rannalle (saunaan) ruikuttamaan. Lasketaanko talviturkki heitetyksi, jos sen jättää Montenegroon?

Meille osui ihan ok säätkin, tai siis ainakaan ei tullut lunta tai räntää. Rakeita ilmeisesti tuli jossain vaiheessa, mutta itse missasin ne täysin. Vettä tuli silloin tällöin, mutta onneksi lähinnä öisin. Aurinkokin nähtiin pariin kertaan. Kyllä se epävakainen sää vaan kuuluu juhannukseen. Eihän se tuntuisi keskikesän juhlalta, jos ei saisi vähän päivitellä koleaa säätä! Tämä vuosi on kyllä ollut aika ihmeellinen: musta joulu ja valkea juhannus!

Auringon ikuistaminen vaati nopeita refleksejä.
Meinattiin onkia ankanpoikasia.
Nomnomnom
Kalamies

On tää Suomi aikas nätti!
Garahen Hard ice tea oli aika pettymys, älkää ostako. Hard lemonade on hyvää.
Nyt kun ollaan saatu nauttia perinteisen kylmästä juhannuksesta, niin voisi nämä kesäsäät pikkuhiljaa alkaa muuttumaan! Toisaalta, mitäpä minä siitä välitän, kun perjantaina on lähtö Montenegroon. ;) Sinne on luvattu asteita noin 27 - 30, mikä on meidän makuun juuri sopiva. Mä alotin eilen jo pakkaamaankin - tuntuu hassulta ottaa vaatteita mukaan vain viikoksi, eikä viideksi kuukaudeksi niin kuin Göteborgiin.

Nyt lähden ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan etsimään lihaksen rippeitäni salilta. Wish me luck ja hyvää viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti