perjantai 24. huhtikuuta 2015

Tänään aloitin gradun

Tänään, 24.4.2015, otin jättimäisen loikan kohti maisteriutta. Oon tässä viisi kuukautta vitkutellut ja vältellyt gradun aloittamista, vaikka päivittäin se on takaraivossa kolkutellut. Nyt on kuitenkin vihdoin äidin ja Mikon painostus/kannustus tuottanut tulosta, ja suuntasin vapaapäivänä kirjastolle.

Ihan kauheasti en vielä edistynyt, mutta nyt on ainakin aloitettu. GRADU.docx tiedosto on luotu ja rakennetta mietitty. Vähän yli sivun verran on valmista tekstiäkin. Aikamoinen urakka on edessä. Nyt pyrin siihen, ettei enää tule pitkiä taukoja gradusta. Vielä en ole mitään aikataulusuunnitelmaa tehnyt, nyt vaan baby steps!


6 kommenttia:

 1. Jeejee hyvä!! Luulin tosin et oot tehnyt jo tyyliin puolet :D Eihän työn ulkopuoliset päivät ole vapaapäiviä vaan opiskeluun suunnattuja, eikös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, eihän ne mitään vapaapäiviä ole, tosin mä oon niitä sellaisina pitänyt tässä pari viime kuukautta :''D Pitäisi vaan olla ahkera ja silloin kun ei ole töissä 8 tuntia niin opiskella kahdeksan tuntia. Tai edes pari. :D

   Ja juuh alkutekijöissä ollaan.. Jos olisin sillon marraskuun jälkeen kun palautin tutkimussuunnitelman niin tehnyt ahkerasti niin voisi jo puoliväli häämöttää, mutta ei. Tosin sillon kesätyöprojektien aikaan kun oli täysipäiväisesti töissä, ei olisi kyllä energiat riittänyt graduun, mutta nyt ei oo enää mitään tekosyitä. :)

   Mä oottelen, että sinä ja Kaijakin saatte ison G:n aluilleen niin sitten voidaan yhdessä pitää graduahdistuspiiriä;)

   Poista
  2. Hehe. Varmaan vähän kamala ajatella, että voisi olla jo puoliväli, mutta toisaalta sitten olisi pitänyt jo ahertaa kovasti. Joo se täysipäiväisten töiden ohella tekeminen on kyllä mysteeri. Tai no siis kyllähän mä itse teen lähes poikkeuksetta kouluhommia vielä työpäivien jälkeen, mutta en nyt mitään gradua. Huomaa respect sitä kohtaan :D Se tuntuu niin isolta jutulta vaikka kyllähän se pitää pilkkoa osiin ja nähdä myös pienempinä tehtävinä.

   Syksyllä ainakin mä aloitan gradun ja kai se Kaijakin aloittaa! Sit ei pidetä ahdistuspiiriä vaan aherruspiiriä!!

   Poista
  3. Haha, nojoo, eihän tässä mikään kiire ole valmistumisen kanssa :)
   Joo toi osiin pilkkominen on ihan must, muuten alkaa ahdistaa. Mun osat on ihan minimaalisia, esim. "laita viesti graduohjaajalle". Sekin tuntuu suurelta ponnistukselta. :'D Mutta kyllä tää tästä!

   Poista
 2. Mä tuun varmasti olemaan aivan yhtä saamaton Notorious biG:n kanssa eli samassa veneessä ollaan sit syksyllä :D /Kaija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin luotan että liityt mun saamattomaan jengiin!

   Poista