sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kaunis, kallis Zurich


Zurich on kaunis. Keskustan alue on juuri sopivan kokoinen otettavaksi haltuun muutaman päivän reissulla. Arkkitehtuuri on upeaa ja meininki mukavan rentoa. Koirat kulkevat vapaina ja päästiin avaamaan terassikausi joenrantakuppiloissa. Olen sanonut ennenkin, että jos jotain Helsingistä puuttuu, niin keskustan läpi menevä joki!

Neljästä päivästä, jotka vietimme Zurichissa, kahtena satoi kaatamalla vettä ja kahtena aurinko paistoi niin, että Mikko onnistui polttamaan naamansa. Huono sää ei ehtinyt haitata, kun käytimme sadepäivät hotellihuoneessa köllimiseen ja shoppailuun.

Sveitsi on älyttömän kaunis maa ja mielellään kävisin joskus myös esimerkiksi Lausannessa ja Genevessä. Mutta. Ihan heti ei olla menossa takaisin Sveitsiin, koska hintataso. Kaikkihan tietää, että Sveitsi on kallis maa, mutta jotenkin ne hinnat silti pääsivät yllättämään (lue: järkyttämään). Suomikin on niin kallis maa, että jotenkin ajattelisi, ettei ero ole meille niin suuri. Mutta kaikki hinnat olivat noin kolmasosan kalliimpia ja jotkut jopa tuplahintaisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti