tiistai 1. syyskuuta 2015

Vuositavoitteiden tilannecheck: elokuu

Hyvää syksyn alkua kaikille! Vähän surettaa päästää irti kesästä ja ahdistaa ajatella lähemmäksi tulevaa marraskuuta, mutta ei voi mitään. Syksy on ihan kiva sekin, ja kohta voi kai alkaa odotella jo jouluakin?

- Varaa lentoliput New Yorkiin. Check. TJ 30!! Tämän reissuvuoden kohokohta häämöttää jo! Ihan uskomatonta, että silloin kun aloitin laskemaan päiviä, niin niitä oli jäljellä 241 ja nyt enää kuukausi! Tietääkö kukaan, millaiset säät NYC:ssä on lokakuun alussa?

- Saan graduni loppusuoralle. Haastatteleminen on mukavaa, mutta litterointi ei. Fiilikset gradun suhteen vaihtelee lähes päivittäin epätoivosta innostukseen. Kai se kuuluu asiaan. En oikein usko, että gradu olisi joulukuun lopussa ihan loppusuoralla, mutta jos nyt edes puoliväli häämöttäisi...

- Luen ainakin 10 romaania. Elokuun molemmissa kirjoissa oli teemana syöpä, eikä kyyneleiltä vältytty. Vuoden kahdeksas romaani oli Elin Hilderbrandin The Matchmaker. Tykkäsin kirjasta hurjan paljon, suosittelen! Yhdeksäs romaani oli John Greenin elokuvaksikin adaptoitu The Fault in Our Stars. Hyvä ja koskettava kirja, mutta kun takakannessa lukee pätkä Timen arvostelusta "Damn near genius", niin odotukset taisivat olla vähän liiankin korkealla.

- Liikun enemmän. Elokuun alku meni liikunnan osalta vielä aika lomamoodissa, mutta nyt viimeisinä viikkoina on jo päästy vähän ruotuun. Muutenkin oon huomannut, että jos oon tosi ahkera kouluhommien kanssa, niin liikunta helposti jää, ja jos taas liikun ahkerasti, niin en tee kouluhommia. 

PS: Käykää katsomassa Disney Pixarin Inside Out - Mielensopukoissa! Vuoden paras animaatio elokuva!!

4 kommenttia:

 1. Mulle oli kans pettymys tuo Greenin Tähtiin kirjoitettu virhe. Halusin raastavan syöpäepätoivokirjan, sain vähän kömpelön ja mulle epäaidon tuntuseks jääneen rakkaustarinan. Mutta jihuu teidän Nykin matkalle! Aika tosiaan lentää kuin siivilä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta! Kirja itsessään "ihan ok", mutta kovat odotukset latisti tunnelmaa:D

   Poista
 2. Hahaa, sulla on muuten aikalailla samat vuositavoitteet mitä mullakin. :D Gradun loppusuora häämöttää täälläkin (vaikka litterointiin en ole vielä koskenutkaan, hrr), romaaneja on luettu jo 14 (tavoitteena maltilliset 15 tälle vuodelle), ja liikuntaa on tullut harrastettua kohtuullisesti (vaikka sama vika kuin sulla tuon käänteisen korrelaation kanssa), mutta NYCin lentoja ei ole vielä varattu. Vaikka tarkoituksena on ollut lähteä sinne "joku viikonloppu" tässä jo vuoden ajan. ;)

  NYCissä on todennäköisesti syys-lokakuussa sama sää kuin mitä huhtikuussa oli: ihan mitä vaan +10 ja +25 välillä tuurista riippuen. Yhtenä päivänä otettiin aurinkoa Central Parkissa, toisena piilouduttiin pubeihin oluelle kun ei ulkona tarjennut tai paljoa kiinnostanutkaan liikkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, koita saada vielä ne NYCin lennot plakkariin, niin vuosi näyttää erinomaiselta! :D Oon kyllä itsekin miettinyt, että etenkin toi liikunta + lukeminen on sellaisia ikuisuustavoitteita, aina voisi harrastaa enemmän.

   Katsoin, että tällä hetkellä NYCissä on melkein 30 astetta, tuollaiset syyssäät kelpaisi kyllä tänne sateiseen Helsinkiinkin.. :|

   Poista